Bent u op zoek naar een extra manier om ruimte te creëren voor uw (oude) voorraad, gereedschappen of nieuwe werkplaatsen voor uw collega’s? Kies dan voor een systeemvloer, op maat geproduceerd door Etagevloeren.nl. Met dit systeem beschikt u snel en gemakkelijk over extra inpandige ruimte. In een aantal gevallen is het mogelijk deze ruimte te verdubbelen, afhankelijk van het gebouw. Een systeemvloer, ook bekend als etagevloer, is te gebruiken in diverse branches. Dit komt door de vele toepassingsmogelijkheden.

Kiezen voor een systeemvloer

Kiezen voor een systeemvloer is niet alleen kiezen voor de extra ruimte. U kiest ook voor:

  • Niet langer hoeven te verbouwen of verhuizen uit ruimtegebrek
  • De vloer aanpassen aan uw gebouw
  • Gebruikmaken van het draagvermogen van 300 tot 2500 kilo per m2
  • De leidingen voor elektra en water direct laten verwerken
  • Gemakkelijk de systeemvloer demonteren of uitbreiden

Over Etagevloeren.nl

Wij zijn online aanbieder van systeemvloeren en zowel in Nederland als over de grens actief. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en produceren van vloeren en onze klanten daarover adviseren. Hierdoor zijn wij ook uw gesprekspartner bij vragen over systeemvloerconstructies. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact opnemen

Ervaart u binnenkort de voordelen die een systeemvloer biedt? Wilt u direct een bestelling voor een eigen vloer plaatsen? Dat doet u op deze website. Heeft u een vraag of opmerking over de magazijnvloeren die wij aanbieden? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Facebooklinkedinyoutube