Bent u op zoek naar een extra manier om ruimte te creëren? Zoekt u extra ruimte voor uw (oude) voorraad, gereedschappen of wilt u uw medewerkers een eigen werkplaats geven? Heeft u al eens aan een etagevloeren gedacht? Met etagevloeren creëert u snel en gemakkelijk extra inpandige ruimte. Een etagevloersysteem van Etagevloeren.nl is geschikt voor iedere branche, omdat het systeem overal eenvoudig toepasbaar is. Hierdoor vindt u altijd de meeste geschikte etagevloer bij Etagevloeren.nl.

Een etagevloer in uw magazijn

Met een etagevloer van Etagevloeren.nl creëert u gemakkelijk extra ruimte in uw magazijn. Een etagevloer in uw magazijn plaatsen biedt ook andere voordelen:

  • U hoeft geen grote verbouwing of verhuizing uit te voeren;
  • U kunt de vloer aanpassen aan uw magazijn: hij wordt op maat gemaakt;
  • De vloer heeft een draagvermogen van 100 tot 3500 kilo per m2
  • Leidingen voor elektra en water zijn verwerkbaar in de vloer
  • De vloer is gemakkelijk te demonteren of uit te breiden.

Over Etagevloeren.nl

Etagevloeren.nl is een online aanbieder van etagevloeren, ook wel mezzanines of tussenvloeren genoemd. Wij hebben een ruime ervaring en expertise op het gebied van etagevloeren. Wij ontwikkelen, produceren en adviseren onze klanten over de meest geschikte vloer. Wij adviseren u over de beste maten, materialen en de wijze waarop de vloer moet worden opgebouwd.

Contact opnemen

Ziet u de voordelen die een etagevloer in uw magazijn u biedt en wilt u direct een bestelling plaatsen? Dat kan op deze website. Heeft u een vraag of opmerking over etagevloeren voor één van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op.

Facebooklinkedinyoutube