Weet u hoeveel ruimte uw huidige magazijn u daadwerkelijk biedt? Hoeveel ruimte u momenteel nog ongebruikt laat? Kies dan voor het team en de producten van Etagevloeren.nl. Wij bieden u de mezzanine een antwoord op al uw vragen naar extra ruimte. De mezzanine creëert extra inpandige ruimte in uw huidige gebouw. Deze duurzame investering bespaart u een onnodige verhuizing of verbouwing.

Over ons

De medewerkers van Etagevloeren.nl zijn allen gespecialiseerd in een apart aspect van de mezzanine, ook bekend als etagevloer. Gezamenlijk weten wij alles over het ontwerpen, produceren, onderhouden en schoonmaken van mezzanines. Dankzij onze jarenlange ervaring in produceren en ons contact met klanten, weten wij hoe wij u het best van advies voorzien. Zo bieden we met onze op maat gemaakte vloeren de meest duurzame en situatiegerichte manier om inpandig extra ruimte te creëren. Erg handig bij een (tijdelijke) ruimte-uitbreiding, seizoensdrukte of een andere tijdelijke situatie. Daarnaast zijn de mezzanines geschikt om ook blijvend te gebruiken.

Een mezzanine vormgeven

De mezzanines van Etagevloeren.nl zijn het antwoord op iedere vraag naar meer ruimte. Met de etagevloer brengt u de benodigde extra ruimte in uw magazijn of gebouw. Het is mogelijk de totale ruimte zelfs te verdubbelend! Hierdoor hoeft u niet langer verbouw- en/of verhuisplannen te maken. Onze adviseurs gaan graag met u het gesprek aan over de mezzanine en bijbehorende vormgeving. Misschien is het zelfs mogelijk deze in uw bedrijfskleuren vorm te geven.

Contact opnemen

Meer weten over de mezzanine? Neem contact met Etagevloeren.nl op. Doe dat ook bij vragen en opmerkingen, daar helpen onze adviseurs u graag bij. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Facebooklinkedinyoutube