Zoekt u naar nieuwe manieren om extra opslagruimte te realiseren in uw huidige magazijn of opslag? Zoekt u een mogelijkheid waarbij u niet hoeft te verhuizen en/of te verbouwen? De magazijnvloer van Etagevloeren.nl brengt u dat. Met een magazijnvloer creëert u een wereld aan extra ruimte. Ruimte binnen uw eigen mogelijkheden, het gaat hier om inpandige ruimte. Deze vloer, ook bekend als etagevloer, is gemakkelijk te gebruiken. Ook als u werkt in een sector met seizoensdrukte of piekmomenten.

Voordelen van de magazijnvloer

Met een magazijnvloer van Magazijnvloer.nl creëert u gemakkelijk extra ruimte in uw magazijn of opslagruimte. Daarnaast profiteert u ook van deze voordelen:

  • De etagevloer wordt op basis van uw vraag naar ruimte geproduceerd
  • U brengt (tijdelijk) genoeg opslagruimte in uw eigen pand
  • De vloer is aan te passen aan uw magazijn
  • De constructie is toekomstgericht: gemakkelijk te demonteren of uit te breiden
  • Leidingen voor elektra en water zijn tijdens productie te verwerken de vloer
  • Iedere vloer heeft een draagvermogen van 100 tot en met 3500 kilo per m2
  • Een grote verbouwing of verhuizing is niet langer nodig

Over Etagevloeren.nl

Etagevloeren.nl is uw partner voor magazijnvloeren. Wij ontwikkelen en produceren onze eigen vloeren en zijn daardoor in staat onze klanten en geïnteresseerden van goed advies te voorzien. Door onze verkregen ervaring en expertise zijn wij een goede adviseur over deze constructies. Neem contact op voor gespreken over de best passende afmetingen, gebruikte materialen en het in gebruik nemen van de magazijnvloer.

Bestelling plaatsen

U bestelt uw eigen magazijnvloer snel en gemakkelijk bij Etagevloeren.nl. De procedure start u al op deze website, bijvoorbeeld door contact op te nemen. Wilt u liever meer informatie ontvangen voordat u uw bestelling plaatst? Neem ook dan contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag bij met additionele en voor u relevante gegevens.

Facebooklinkedinyoutube