Door heel Europa ontwerpen, produceren en monteren wij etagevloeren. Wellicht bent u bekend met de andere benamingen die een etagevloer heeft, namelijk entresolvloeren, systeemvloeren, mezzanine of tussenvloer. Dankzij een etagevloer creëert u binnen een mum van tijd meer ruimte in uw werkplaats, bedrijfspand, magazijn of kantoor. Dankzij de zelfdragende staalconstructie ontstaan etages wat zorgt voor een verdubbeling van uw ruimte. Wij vertellen u graag meer over etagevloeren en de aantrekkelijke prijs ervan.

Nolte Entresolvloer Kledingbranche

Etagevloeren en hun korte terugverdien tijd

In vergelijking met een verbouwing of nieuwbouw vallen de kosten van een etagevloer stukken lager uit. De prijs van een etagevloer is mede afhankelijk van het materiaalsoort dat voor de etagevloer gebruikt wordt. Elk materiaal heeft een andere prijs. Wanneer de vloer gemaakt wordt door een erkend fabrikant loopt de prijs hoger op dan wanneer dit gedaan wordt door een ‘bekende”. Elke etagevloer in ons assortiment is voorzien van een CE-keurmerk en voldoet aan de vastgestelde veiligheidseisen. U bent op deze manier verzekerd van de beste kwaliteit. Factoren die van invloed zijn op de prijs van een etagevloer, zijn het draagvermogen en de kolomafstanden.
Gaat het om grote kolomafstanden, dan wordt er gebruik gemaakt van zwaardere kolommen en profielen, dit maakt de vloer duurder. Gelukkig kunnen wij afstanden realiseren tot wel 13 meter. Voor een etagevloer geldt dus: hoe kleiner de kolomafstanden, des te voordeliger de etagevloer. De terugverdientijd van een etagevloer bedraagt gemiddeld 2 jaar, in sommige gevallen slechts 16 maanden. Hierdoor is het plaatsen van een etagevloer in vergelijking met een verbouwing of nieuwbouw vele malen goedkoper. Onze etagevloeren zijn modulair. Dit betekent dat later uitbreiden of demonteren geen enkel probleem is. Dit verandert niets aan de kracht en stevigheid van de etagevloer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van advies, ontwerp, planning en montage van een etagevloer. Onze vloeren stemmen wij volledig af op uw persoonlijke wensen. Maatwerk voor iedere klant leveren, daar staan wij om bekend. Wilt u meer informatie over een etagevloer en de bijbehorende prijs Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Bij ons bent u verzekerd van de perfecte service van begin tot eind.

Facebooklinkedinyoutube