Een entresol is een tussenverdieping die in diverse gebouwen is toe te passen. Gebouwen waar u meer ruimte nodig heeft, zoals kantoren, opslagruimten of werkplaatsen. Een ander woord voor ‘entresol’ is ‘etagevloer’ en dat is precies wat deze biedt: een extra etage. De entresols van Etagevloeren.nl worden gebruikt door organisaties uit iedere branche, omdat het systeem eenvoudig toe te passen is. Extra ruimte vindt u in uw eigen gebouw, dankzij onze entresols.

De gemakken van een entresols

Met een entresol creëert u extra inpandige ruimte. Een etagevloer gebruiken biedt u ook deze gemakken:

  • De vloer kan 100 tot 3500 kilo per m2 dragen
  • Een verbouwing of verhuizing is niet langer nodig
  • De entresol kunt u zelf aanpassen
  • Alle vloeren worden op maat gemaakt
  • Leidingen voor elektra en water zijn te verwerken in de vloer
  • De vloer is flexibel en zonder problemen te demonteren of uit te breiden

Fabrikant en verkoper

Wij zijn zowel fabrikant als verkoper van entresols en daardoor weten wij precies hoe wij u het best van dienst zijn. Wij weten alles ontwikkelen, produceren leveren, de etagevloer daadwerkelijk gebruiken en meer. Hier adviseren wij u graag over. Neem daarvoor contact met één van onze deskundige adviseurs op.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte entresol en wilt u meer weten over een vloer voor uw organisatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs die u van begin tot eind kan begeleiden. Wilt u zelfstandig meer informatie inwinnen? Lees dan verder op deze website.

Facebooklinkedinyoutube