De meest verstandige wijze om alle mogelijkheden van een ruimte te benutten, is de bordesvloer. Met deze vloer in uw werkplaats, magazijn of kantoor behaalt u het maximale rendement uit het vertrek. U creëert extra inpandige ruimte in uw huidige gebouw. Met een etagevloer, synoniem voor bordesvloer, gebruikt u binnenkort extra vierkante meters in dezelfde ruimte.

De flexibiliteit van bordesvloeren

De bordesvloer is flexibel in gebruik. Of u uw huidige showroom wilt verhogen, uw onderneming wilt uitbreiden of een tijdelijk ruimtegebrek hebt, Etagevloeren.nl helpt u. Wij bieden de meest duurzame en klantgerichte oplossing voor ieder ruimtegebrek. Met een etagevloer creëert u daadwerkelijk een extra verdieping in uw huidige gebouw. Hierdoor verkrijg u veel meer ruimte. Een verbouwing of verhuizing uit ruimtegebrek is dan ook niet langer nodig. Al onze vloeren zijn flexibel: een verdiepingsvloer is gemakkelijk te demonteren en/of uit te breiden. Deze is zelfs mee te nemen als u over een aantal jaar toch gaat verhuizen.

Een vloer naar wens

Wij produceren alle bordesvloeren op maat en op basis van de individuele wensen van iedere klant. Dit betekent dat wij produceren aan de hand van de ruimte waar deze geplaatst wordt. Hierbij houden wij rekening met lengte, breedte, hoogte en eventueel aanwezige ramen en deuren. Daarnaast zijn de etagevloeren leverbaar in enkele standaardkleuren:

  • Blauw RAL 5010
  • Grijs RAL 7035
  • Rood RAL 3020

Het is ook mogelijk de drie standaardkleuren te combineren, dat geeft u aan bij uw bestelling. Wilt u een bordesvloer in uw bedrijfskleuren? Neem daarvoor contact met ons op. Zo maken wij een vloer naar wens.

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over onze vloeren of wilt u meer over de bordesvloer ontvangen? Neem dan contact met ons op. Ook bij vragen en opmerkingen neemt u contact op, onze adviseurs helpen u graag!

Facebooklinkedinyoutube