Een verstandige investering als u meer ruimte wenst voor uw organisatie, is kiezen voor een verdiepingsvloer. Zoals de naam al zegt, biedt deze vloer de mogelijkheid om een extra verdieping te creëren. Een extra verdieping in uw huidige magazijn, werkplaats, kantoor of andere ruimte. Hierdoor krijgt u alle ruimte die u nodig heeft. Inpandig!

Toepasbare constructies

Etagevloeren.nl is zowel fabrikant en aanbieder van als adviseur over verdiepingsvloeren. Deze vloeren, ook wel etagevloeren genoemd, zijn in de loop der tijd verbeterd waardoor het toepasbare constructies zijn geworden. Dit komt door de kennis van al onze medewerkers te combineren, ook van diegenen die contact met gebruikers onderhouden. Afhankelijk van uw gebouw, is het inmiddels zelfs mogelijk om de bruikbare ruimte te verdubbelen. Onze constructies zijn toepasbaar in iedere branche en sector. Dit komt doordat ons systeem eenvoudig te gebruiken is.

Een verdiepingsvloer in uw magazijn

Verdiepingsvloeren worden veelal gebruikt in magazijnen, omdat deze de opslagruimte veel groter maken. Tevens zijn deze etagevloeren op veel meer locaties te gebruiken. Dit maakt deze constructie een verstandige investering. Andere voordelen van de verdiepingsvloeren zijn:

  • Een verbouwing of verhuizing is niet meer een vereiste;
  • De verdiepingsvloer wordt op maat gemaakt;
  • De etagevloer heeft een eigen draagvermogen van 100-3500 kilo per m2
  • Leidingen voor elektra en water kunnen wij direct verwerken
  • De vloer is eenvoudig te demonteren of uit te breiden
  • Hierdoor is onze etagevloer overal gemakkelijk te gebruiken

Contact opnemen met Etagevloeren.nl

Neem contact op met Etagevloeren als u de voordelen van een verdiepingsvloer zelf wilt ervaren. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over hoe de ideale etagevloer voor uw organisatie en vraag naar ruimte eruit ziet. Ook beantwoorden zij al uw vragen. Wacht niet langer en ga direct in gesprek.

Facebooklinkedinyoutube