Een tussenvloer van Etagevloeren.nl is de oplossing op uw vraag naar extra ruimte. Deze vloer, ook wel etagevloer genoemd, is een constructie die extra ruimte realiseert. Met een tussenvloer voorkomt u een verhuizing of verbouwing, omdat er inpandige ruimte wordt gecreëerd. Met de vloeren van Etagevloeren.nl is het zelfs mogelijk twee keer zoveel ruimte te maken. De tussenvloer fungeert namelijk als geheel nieuwe verdieping en de nieuwe ruimte is afhankelijk van de afmetingen en specificaties van de oorspronkelijke ruimte. Het nieuwe aantal te gebruiken vierkante meters kunt u gebruiken als opslag, werkplaatsen of een geheel andere bestemming geven.

Over ons

Etagevloeren.nl heeft een jarenlange ervaring als producent én verkoper van tussenvloeren. Deze hebben wij in Nederland, Duitsland en Vlaanderen verkregen. Wij hebben diverse organisaties, werkzaam in uiteenlopende sectoren, extra (werk)ruimte gegeven. Door onze uitgebreide kennis over onder meer ontwikkelen, produceren en monteren van etagevloeren, weten wij hoe wij u adviseren over de tussenvloer gebruiken.

De voordelen van een tussenvloer gebruiken

Een tussenvloer van Etagevloeren.nl gebruiken, biedt u diverse voordelen. Een aantal voordelen waar u voor kiest bij het plaatsen van een bestelling zijn:

  • Een verhuizing of (grote) verbouwing hoeft niet langer
  • De vloer is aan te passen aan uw gebouw
  • De tussenvloer wordt op maat gemaakt
  • Iedere etagevloer kan 300 tot wel 2500 kilo per m2 dragen
  • Leidingen voor elektra en water worden direct verwerkt
  • De vloer is gemakkelijk te demonteren en/of uit te breiden

Contact opnemen

Wilt u van bovenstaande en andere voordelen van een <tussenvloer ervaren? Neem dan contact met ons op voor het plaatsen van een vloer in uw gebouw. Heeft u een vraag of opmerking voor onze adviseurs? Neem ook dan contact met ons op.

Facebooklinkedinyoutube